Firmestra - de Producten van de Uitbreiding van de 
Borst
huis
ongeveer ons
ingrediënten
het productinfo van de borstuitbreiding
orde nu
faq
contacteer ons
 
testimonials


De Vraag van vragen

(239) 687-9709

E-mail
sales@firmestra.com

 
firmestra - borstuitbreiding
ongeveer ons

Firmestra - een Natuurlijk Alternatief van de Uitbreiding van de Borst voor Implants van de BorstFirmestra is een helemaal natuurlijk product van de borstuitbreiding dat een betaalbaar alternatief aan borstimplants biedt. Firmestra wordt geformuleerd met natuurlijke kruidenproducten die borstuitbreiding veroorzaken. Bovendien verhogen deze kruiden geslachtsaandrijving en orgasmic verhoging. Dit is een nieuwe, revolutionaire onderbreking door voor vrouwen die aan en snel natuurlijk verhogen hun borstgrootte, geslachtsaandrijving, en de kwaliteit in het algemeen van hun geslachtsleven willen. Voor die dames die borstimplants hebben overwogen, biedt onze formule van de borstuitbreiding al natuurlijke oplossing van de borstuitbreiding betaalbaar aan.

Firmestra werd als natuurlijk product van de borstuitbreiding met toegevoegde eigenschappen van verhoogde geslachtsaandrijving en capaciteit geformuleerd om climax te bereiken. Vandaag in 2007, met meer bedrijven dan de versterkers ooit van de reclameborst, blijft Firmestra één van het belangrijke product van de borstuitbreiding op de markt. Herbal Extract Company van Zuid-Amerika samen met het Oogstende Bedrijf van de Fenegriek, ontwikkelde Firmestra in 1998.

Firmestra is geformuleerd:


  • Borstvolheid, stevigheid en grootte te verbeteren.
  • Libido. van een wijfje te verhogen (geslachtsaandrijving)
  • De capaciteit van een wijfje te verhogen een verbeterde climax gemakkelijker om te bereiken.
Vóór kan volledig begrijpen hoe het borstverhoging of van de borstuitbreiding productwerk, een beperkte hoeveelheid kennis moet hebben van wat een vrouwelijk lichaam ertoe beweegt om grotere borsten in de eerste plaats te ontwikkelen. Tijdens kinderjaren, worden de oestrogenen afgescheiden in kleine hoeveelheden. Tijdens puberty nochtans, stijgt de hoeveelheid van oestrogeenafscheiding. Op dit moment, veranderen de seksuele organen van die van een kind in dat van een volwassene. Het effect van oestrogenen op het proces van de borstgroei veroorzaakt vet deposito, ontwikkeling van de weefsels van de borst en de groei van een uitgebreid kneedbaar systeem resulterend in borstuitbreiding. Samen met oestrogeen, worden de progesterone en prolactin afgescheiden in hogere hoeveelheden van de eierstokken na puberty. Deze hormonen zijn de oorzaak van de groei van de kwabjes en de alveolen van de borst bepalende groei en functie van deze structuren.

De progesterone bevordert ontwikkeling van de kwabjes en de alveolen van de borsten ertoe brengend de alveolare cellen zich verspreiden om te vergroten en secretorisch van aard te worden. Nochtans, veroorzaakt de progesterone niet de alveolen om melk af te scheiden tenzij bevorderd door prolactin van slijmachtig. De progesterone veroorzaakt de borsten om gedeeltelijk wegens veranderingen in de kwabjes en de alveolen, maar ook gedeeltelijk van verhoogd vloeibaar behoud in onderhuidse weefsels te vergroten.

In wijfjes waar de eierstokken niet voldoende hoeveelheden oestrogeen en progesterone onder ontwikkelde borsten kan veroorzaken voorkomen. Aangezien de wijfjes verouderen, beginnen de eierstokken langzaam minder hormonen te produceren, resulterend in verzakkende kleinere borsten. Het wetenschappelijke bewijsmateriaal toont aan dat het extra oestrogeen en de progesterone borstuitbreiding kunnen verbeteren.

Firmestra bevordert het lichaam van een vrouw om specifieke hoeveelheden hormonen te veroorzaken die het lichaam ertoe bewegen om vettig borstweefsel in de borsten te deponeren. Dit vettige weefsel genoemd wordt "vet" opgeschort in verbindingsvezels zich uitbreidt van de spieren van de borst tot de onderkant van de borsthuid. De de borstverhoging van Firmestra niet alleen verhoogt het vet of vettige borstweefsel maar ook versterkt het verbindingsweefsel. Dit veroorzaakt de borsten om niet alleen groter maar ook vaster te worden. Dit proces Veroorzaakt geen gewichtsaanwinst in het lichaam van een vrouw. Waarom kies borstimplants of gevaarlijke borstchirurgie wanneer u grotere borsten kunt natuurlijk hebben?


Wij zullen de rol van elk kruid in de formule onder de Informatie van het Ingrediënt verklaren.


 
Huis | Ongeveer ons | Info van het product | Ingrediënten | Testimonials | Orde nu | Contacteer ons | Het beleid van de privacy
Auteursrecht © 2002-2009, Alle voorgebe*houde rechten