De borstuitbreiding van Firmestra
huis
ongeveer ons
ingrediënten
het productinfo van de borstuitbreiding
contacteer ons
 
testimonials


De Vraag van vragen

(239) 687-9709

E-mail
sales@firmestra.com

 
Firmestra - de voedingssupplementen van de 
borstuitbreiding

Vraag 1: Waarborgt u resultaten?
Antwoord: Ja. Firmestra biedt een dag 90 100% geld aan achterwaarborg (minus het verschepen & behandeling) als u niet tevreden met uw resultaten bent.

Vraag 2: Hoe lang duurt het voor Firmestra aan het werk?
Antwoord: Als Firmestra zoals geleid wordt genomen, zullen drie capsules dagelijks, de meeste mensen een gevoel van volheid binnen 30 dagen, een verhoging van mislukkingsgrootte tegen 60 dagen, en een significante verhoging zien binnen 90-120 dagen ervaren. Onze klinische studies tonen aan dat de vrouwen die grootte en stevigheid toe te schrijven aan kindgeboorte of menopause sneller hebben verloren volheid en een verhoging van grootte verkrijgen. Voor sommige vrouwen, libido kan de verhoging (seksuele aandrijving) binnen dagen worden gevoeld, en de sterkere orgasmen kunnen binnen een week worden ervaren na het nemen van Firmestra.

Vraag 3: Wanneer ik ophoud nemend Firmestra mijn borsten zal terugkomen op hun vroegere grootte en vorm?
Antwoord: Wij adviseren dat zodra u uw gewenste grootte bereikt, dat u dosering dagelijks tot enkel één capsule voor extra 30-90 dagen vermindert. Als uw borsten tijdens die tijd blijven vergroten, kunt u of ophouden nemend het product verder verminderen. Indien genomen volgens deze instructies, zou u de grootte moeten handhaven u permanent hebt bereikt. Nochtans, als u Firmestra voor verbeterde seksuele aandrijving of sterkere orgasmen neemt, kunt u dosering tot één capsule per dag verminderen. Of, u kunt 3 capsules slechts op die dagen nemen dat u een uitbarsting van libido wilt.

Vraag 4: Wordt FDA Firmestra goedgekeurd?
Antwoord: Firmestra is niet bedoeld om, om het even welke ziekte te diagnostiseren te behandelen of te genezen. Nochtans, zijn alle kruiden in Firmestra op de FDA'S veilige voedsellijst (Gras- lijst). GR egardedenerally As Safe.

Vraag 5: Waarom omvatte uw bedrijf kruiden om geslachtsaandrijving naast borstuitbreiding te verbeteren?
Antwoord: Het was eigenlijk enkel een "ongeval". De vrouwen die Firmestra hadden gebruikt meldden hoe het scheen om hen een sterkere geslachtsaandrijving, en frequentere, sterkere orgasmen te geven. Onze formule wordt specifiek geformuleerd voor borstuitbreiding en verbeterde libido is eenvoudig een aangename bijwerking voor sommige vrouwen. 


Vraag 6: Is er om het even welk voedsel ik zou moeten eten of voedingssupplementen zou moeten ik nemen om de doeltreffendheid van Firmestra te verbeteren? Zijn er om het even welk voedsel/supplementen te vermijden?
Antwoord: Omdat enkele ingrediënten in Firmestra van aard lipophilic zijn, adviseren wij nemend het product met een glas melk. Als u van geen melk houdt, zal het nemen van Firmestra met een drager zoals Vitamine E in absorptie helpen. Het voedsel dat Firmestra kan eigenlijk verbeteren is gehele korrels, zoals die gevonden in broden en graangewassen. Het te vermijden voedsel is die die de zuurheid van de maag zoals dranken verhogen zouden die cafeïne bevatten.


Vraag 7: Zal dit product een effect op geboortenbeperkingspillen hebben.
Antwoord: Firmestra wordt gemaakt met alle natuurlijke kruideningrediënten en beïnvloedt geboortenbeperkings geen pillen.


Vraag 8: Welke bijwerkingen ik terwijl het nemen van Firmestra zal ervaren?
Antwoord: Firmestra werd zorgvuldig geformuleerd zich om niet in om het even welk medicijn te mengen. Als u om het even welk type van voorschriftmedicijn, buiten geboortenbeperking neemt, of als u een bestaande medische voorwaarde hebt, adviseren wij u uw arts alvorens Firmestra raadpleegt te nemen. Wij hebben geen rapporten van negatieve bijwerkingen zoals gewichtsaanwinst met dit product gehad. Een tintelende sensatie in de borsten kan voorkomen aangezien de borsten beginnen te vergroten, en dit is natuurlijk.


Vraag 9: Waarom vereist Firmestra slechts 3 capsules een dag, wanneer andere producten vereist 6-9?
Antwoord: Firmestra wordt geformuleerd met geconcentreerde kruidenuittreksels. Bijvoorbeeld, gebruiken wij 10:1 Wilde Mexicaanse Yam, die 10 keer sterker is dan het grondpoeder dat andere pillen van de borstuitbreiding bevatten. Het zelfde is waar voor Zaag Palmetto, Fenegriek, en andere ingrediënten.


Vraag 10: Zijn uw testimonials echt?
Antwoord: Onze testimonials worden genomen uit terugkoppelingsvormen, klinische studiecommentaren, e-mail & brieven van onze klanten. Geen testimonial is fictief en wij houden de oorspronkelijke documentatie met contactgegevens, indien om het even welk agentschap hen moet verifiëren.


 
Huis | Ongeveer ons | Info van het product | Ingrediënten | Testimonials | Orde nu | Contacteer ons | Het beleid van de privacy
Auteursrecht © 2002-2009, Alle voorgebe*houde rechten